Igår lyckades jag laga spaghetti och köttfärssås så att det skulle kunna räcka till ett helt fotbollslag. Det är en klassiker, jag vet inte hur eller varför, men jag kokar alltid för mycket pasta. Jag går på magkänsla och ja, den magkänslan är uppenbarligen helt absurd, haha. Men men, rester innebär lunch till mig så jag underlättar i vardagen i alla fall.
Att koka pasta
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Åh vad gott det såg ut! Känner dessutom igen det där med att man ALLTID kokar för mycket pasta… förstår inte varför. Haha.
Du är inte ensam. Jag gör alltid samma! Men som du säger så får man alltid en extra matlåda av det 🙂
Älskar din blogg btw och dina bilder. Så himla begåvad och duktig!
Hej!
Gillar din blogg supermycket, och imponeras verkligen av hur du orkar laga så ambitiösa måltider så ofta. Men jag funderar på en sak – du verkar laga väldigt mycket kött, och inte så mycket vegetariskt. Eller är det bara de rätterna du lägger upp i bloggen? Hur funderar du kring det? Att alla borde dra ner på sin köttkonsumtion ur både miljö-, och hälsosynpunkt är ju ingenting som någon bestrider numera. Jag funderar även på hur du tänker kring den etiska aspekten. Dina barn tycker ju om djur, rider och har husdjur. Ja, jag är helt enkelt intresserad av att höra hur du tänker – inte alls här för att döma.
Kram!
Emelie
Ja det där fenomenet med pastan känner jag igen 🙂
Tänk att det ska vara så svårt och att man aldrig lär sig 🙂
Annars är ett riktmått en rejäl vigselring per person. 🙂 Carro
Jag är likadan med pasta, kokar alltid alldeles för mycket. Den ser så mycket mindre ut när den är okokad!
Ja men precis, visst är det så 😀
Tips (om man inte vill ha rester då) – spaghettimått! Finns på lagerhaus ! 🙂 (ganska rejäla portioner men ändå inte till flera personer haha)
Ja, jag får nog skaffa det! Haha tack för tipset.