Denize

Att koka pasta

 
Igår lyckades jag laga spaghetti och köttfärssås så att det skulle kunna räcka till ett helt fotbollslag.  Det är en klassiker, jag vet inte hur eller varför, men jag kokar alltid för mycket pasta.  Jag går på magkänsla och ja, den magkänslan är uppenbarligen helt absurd, haha.  Men men, rester innebär lunch till mig så jag underlättar i vardagen i alla fall.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Du är inte ensam. Jag gör alltid samma! Men som du säger så får man alltid en extra matlåda av det 🙂

    Älskar din blogg btw och dina bilder. Så himla begåvad och duktig!

  2. Emelie

    Hej!

    Gillar din blogg supermycket, och imponeras verkligen av hur du orkar laga så ambitiösa måltider så ofta. Men jag funderar på en sak – du verkar laga väldigt mycket kött, och inte så mycket vegetariskt. Eller är det bara de rätterna du lägger upp i bloggen? Hur funderar du kring det? Att alla borde dra ner på sin köttkonsumtion ur både miljö-, och hälsosynpunkt är ju ingenting som någon bestrider numera. Jag funderar även på hur du tänker kring den etiska aspekten. Dina barn tycker ju om djur, rider och har husdjur. Ja, jag är helt enkelt intresserad av att höra hur du tänker – inte alls här för att döma.

    Kram!

    Emelie

  3. Emma

    Tips (om man inte vill ha rester då) – spaghettimått! Finns på lagerhaus ! 🙂 (ganska rejäla portioner men ändå inte till flera personer haha)

stats