Denize

Starkt och gott

 
När jag är förkyld så blir jag alltid extremt sugen på stark mat, något som bränner och bedövar halsen.  Pekingsoppa står ofta högt på listan men annars är det vanligt att jag slänger ihop en wok, som det blev idag.  En massa vitlök och chili… och så lite extra chilisås och sambal i efterhand – bara för att.
Kidsen satt och skrattade åt mina svettningar när jag åt den, i vanliga fall, FÖR starka maten.  Jo, för dom fick en vanlig kyckling-curry-gryta… mild och barnvänlig.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Anonym

      Jag wokade kyckling och grönsaker med salt, peppar, lite curry, chili, oystersås och soya. Vill man inte ha så starkt så minskar man eller struntar helt i chilifrukt =)

  1. Fani

    Älskar stark mat och sambal oelek använder jag nästan alltid då jag lagar thai mat 🙂 Så gott och det här såg verkligen klockrent ut!

stats