Gårkvällens middag: Smörfylld och panerad kycklingfilé med potatis.
Fyllningen:
Smör, vitlök, basilika, persilja, salt och peppar. Blanda ihop, dela och gör några ”korvar” av det hela och frys in i ett par timmar.
Skär som små fickor i kycklingen, tryck i smöret, panera i mjöl, ägg och ströbröd med mycket kryddor.
Stek på så dom får en fin yta och kasta sedan in i ugnen, 175 grader i ca 20 minuter.
Uppskattades av dom små framför allt.
Mums, härligt med ett gott smör i kycklingen!
Såg riktigt riktigt gott ut! 🙂
Tack för tipset. Det ser jättegott ut 🙂
Ser gott ut! Är det ett eget recept?
Men åh vad gott det låter!
tack för tipset! otroligt mysig blogg!
har sagt det innan och jag säger det igen: din maaaaaat..ÅH! ♥
Brukar panera kyckling, men utan fyllning. detta ska testas. Tack för tipset! 🙂
Ser gott ut 🙂