Tillbehör till grillat
Publicerad,


Produkterna från Mutti används flitigt i mitt kök nuförtiden. Och endast av anledningen att det är riktigt bra grejer. Så glöm inte bort att ta chansen att tävla om ett likadant paket som jag fick (inlägget).
Häromdagen grillade vi entrecote som marinerades i: Tomatvinäger, Mutti intenso med stekt lök, vitlök, rödvin, soya, olja, salt och peppar.
Till det serverades en blomkålsgratäng (riktigt gott):
1 blomkålshuvud, 2,5 dl grädde, 1 purjolök, 1 ägg, 2 vitlöksklyftor, salt, peppar, oregano och ost.
Förväll blomkål
Blanda grädde, ägg och pressad vitlök.
Lägg i blomkål och purjo.
Salta och peppra efter smak och strö över ost och oregano.
In i ugnen, 225 grader.
Åh, ser jättegott ut! 🙂