BBQ Kyckling med kall sås
Publicerad,

Det blev kycklinginnerfileer ganska snabbt igen. Det är billigt, gott och smidigt att laga.
På bilden är det BBQ-kryddad kyckling med en (namnlös) kall sås och pommes (igen – jäkligt smidigt det med).
Marinaden till kycklingen innehöll typ allt som fanns hemma, brukar lätt bli så. Olja, kryddor, bbq, hot sauce, balsamico och troligtvis trehundra andra ingredienser som är bortglömda nu.
Såsen innehöll: Matyoghurt, vitlök, dijon senap, majonnäs, basilika, persilja, salt, peppar och lite bostongurka.

Åh, men vad gott det ser ut!
Gud vad gott det ser ut! Här hemma testar jag att laga "flämtande uttern" ikväll. Får se hur det blir 🙂 Recept: (http://www.femme.se/matplatsen/2012/08/21/flamtande-uttern/)
Himla fina bilder, och vacker uppläggning!
åh, det ser så oerhört gott ut och dina bilder är magiska!
Det där såg härligt ut!
MUMS
Mums, ser väldigt mycket godare ut än sjukhusmaten som står på menyn fram till fredag. Får testa detta när vi kommer hem. Kram
Det ser jättegott ut!
Åh, det ser super gott ut!
Gud så gott det såg ut!
Så gott det ser ut!
Åh så gott det ser ut!