Kycklingvingar
Publicerad,
Emilia hade önskat kycklingvingar till middag ikväll så så blev det. Med blue cheese dressing som vanligt.
Hon föredrar dock andra kryddor, inte den typiska syrliga/starka buffalo-marinaden. Så det blir att göra två olika sorter varje gång det blir kycklingvingar. En stark och en barnvänlig.
Nu skall vi göra kväll! Ha en fortsatt fin fredag.
önskar jag kunde äta vingar, ser ju ljuvligt ut!
höru, vad har du för kamera? Jag är så sugen på att byta upp mig, igen haha 🙂 jag dör lite för den nya Nikon, D800E…
Konstig fråga kommer här! 🙂
Kom bara och tänka på en sak.. ligger vi ganska lika tidsmässigt med er i Spanien? haha.. som sagt, konstig fråga! 😉
Kram
Ungefär hur gör du? Bara marinad o steker eller friterar du med?
sv: Tak Denize! 🙂
Fy vad god maten ser ut. Är rätt avis på er och ert väder. 😛
Anonym: Jag marinerar, grillar sedan i ugnen och penslar på marinad ett par gånger under tiden =)
Friterar inte.
Jag är med sugen på kycklingvingar! Mm…
Kan du inte skriva receptet på marinaden & blue cheese såsen? 🙂