Header Image

Denize

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Onsdagsmiddag

Publicerad,


Marinad: Soya, hoisinsås, barbecuesås, worcestersås, ingefära, vitlök, cayenne, paprikapulver, salt och svartpeppar.
Låt kycklingfiléer marineras, toppa med sesamfrön, släng sedan in i ugnen – 225 grader i ca 25 minuter.

Serveras sedan med hemmagjord currysås och ris.

5 Kommentarer

  1. BBQ kyckling är en favorit på fredagar med en öl 😉 Brukar oftast käka det på puben men fotot här (och framförallt maten på det) gör att man nästan blir sugen på att ta tag och göra en egen sådan, tack för tipset!

  2. Guud vilka goda middagar du jämt och ständigt gör då 😀 Hur har du energi till det egentligen? hehe! Jag orkar max göra en "fin-middag" i veckan om det ens är det liksom.

  3. Varje kväll när jag kollar igenom bloggar och får syn på dina recept och bilder blir jag hungrig! Det ser galet gott ut, vart får du alla idéer ifrån?

  4. Fast just den här maträtten (som många andra jag gör) är väldigt enkel. Att göra en marinad går ju superfort, sedan sköter kycklingen sig själv i ugnen =)

    Inspiration finns överallt… på tv, på nätet. Jag kollar gärna på recept och gör om dom med lite fantasi.

  5. Gudars vad duktig du är på att laga mat! Hur får du tid/ork? Äter barnen samma mat? Vart hittar du inspiration? Jag kopierar ofta dina recept och sparar, men får aldrig til´d att laga. Haha. Måste testa nåt snart, det ser grymt gott ut!
    Hoppas ni får en fin fredag!
    Kram!

Lämna ett svar till Hanna Runesdotter Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *