Header Image

Denize

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Helstekt entrecote

Publicerad,


Krydda köttet med salt, svartpeppar, timjan och rosmarin.
Lägg i en ugnsfastform, skär en gullök i klyftor och lägg runtom – in i ugnen på 125 grader.

Skyn gjordes på köttspadet som blev i formen, balsamvinäger, buljong, rödvin, honung, vitlök, timjan, soya och vatten.  Det är svårt att ge exakta mått, det beror på hur mycket köttspad det blir, sedan får man smaka av allt eftersom.

Servera med ugnsrostade rotsaker.

2 Kommentarer

  1. Hej Denize!
    Vet du möjligtvis vilken stad/stadsdel som Amanda bodde i på Malta förut när ni var där? Skulle du kanske kunna kolla upp det tro? 🙂 Jag funderar nämligen på att flytta till Malta och det området du tog bilder på verkade riktigt mysigt.
    Kram! 🙂

  2. Ser riktigt gott ut, såsen måste prövas.

Lämna ett svar till Anonym Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *