Örtmarinerad kyckling med tzatziki
Publicerad,
Detta åt vi ikväll. Kycklingen marinerades med denna marinad över dagen. Sedan kastade jag in kycklingen i ugnen, gjorde klyftpotatis till och lät det sköta sig själv i ugnen på 220 grader i ca 35 min.
Sedan blev det en annorlunda tzatziki till då det inte var vanlig matyoghurt som jag brukar använda. Jag tror att det var något kesoliknande, men det funkade ändå.
Du verkar laga så god mat…
ser gott ut med ett kallt glas vitt
men sluuuuuta Denize, jag är hungrig och då är det förbjudet med matinlägg! okeeeej? KRAM
Åh, himla gott det där ser ut!
Guud så gott! Ser alltid lika smaskigt ut och man blir alltid lika hungrig, haha!
Men muums:D
Jag dör vilken snygg tallrik! Är den ärvd eller finns den att köpa? 🙂
tummen upp för recept och bilder på de 🙂