Header Image

Denize

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Flamberad fläskfilé med pepparsås

Publicerad,
 
Kvällens middag bestod av flamberad fläskfilé, pepparsås och ris.
 
Köttet: Salt, grönpeppar, rosépeppar, vitpeppar, svartpeppar och lite paprikapulver.  Paprikan gör ingen skillnad, det ser bara roligare ut, haha.
Stek köttet på båda sidorna, häll över cognac och flambera.
 
Ta sedan bort köttbitarna, häll i lite vatten och buljong i pannan och häll över i en kastrull.
Tillsätt peppar, cayenne, salt, färsk timjan, persilja, lite ruccola (speciell smak här), vitt vin, soya, grädde och maizena.
 
Riktigt gott!

2 Kommentarer

  1. fläskkött är inte riktigt min grej men det här såg väldigt gott ut iaf! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *