Yoghurtmarinerad kycklingfilé
Publicerad,


Gårkvällens goda middag bestod av: Yoghurtmarinerad kycklingfilé med pommes och tomatsallad.
Marinaden: Matyoghurt, citronsaft, vitlök, tomatpuré, ingefära, franska örter, cayenne, curry, spiskummin, paprikapulver, citronpeppar och salt. Ja typ alla kryddor som gick att hitta i skafferiet!
Låt marinera så länge som man önskar, in i ugnen i 225 grader i ca 25-30 minuter (små kyckling innerfileer).
Serverades med pommes och kall vitlökssås.
(Jag kan glatt meddela att även lilla barnet åt detta. ÄNTLIGEN kan han äta igen!)
Fina Denize
Det skulle vara så roligt om du gjorde ett videoklipp om dig själv och du berättade lite positiva saker om E&E. 🙂
Din blogg är bäst, kram
Mums!
Ser otroligt gott ut! 🙂 Måste testa detta recept någon dag!
Det här ska testas! Ser så gott ut.