Italienska köttbullar i tomatsås
Publicerad,

Köttbullar:
Nötfärs, ströbröd, mjölk, örter, lök, vitlök, salt, peppar, ägg, en skvätt bbq, parmesan.
– Blanda ihop och forma till stora köttbullar.
– Stek tills dom får en fin färg och yta.
Tomatsås:
Hela tomater, purjolök, vitlök, örter, buljong, lite soya, balsamico, salt och peppar.
– Fräs på purjo- och vitlök.
– Tillsätt örter och fräs i några sekunder.
– Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka (ju längre desto bättre).
Häll sedan över tomatsåsen till köttbullarna och puttra tills köttbullarna är klara (tar ca 30 min).
Serveras med pasta.
mmm…du får gärna bjuda mig på middag någon dag! 😉 så mycket gott du gör!
Ser super gott ut! Det måste jag prova! tack för receptet och för en sån fin och mysig blogg 🙂 ha de gott!
åååh det är det godaste som finns typ!! måste tillaga snart 🙂