Header Image

Denize

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Gulaschsoppa i höstkylan

Publicerad,
 
Nötkött, potatis, 3 olika paprikor, morötter, lök, vitlök, chili, vatten, buljong, krossade tomater, tomatpuré, cayenne, paprikapulver, kummin, lagerbland, honung, salt och peppar.
 
– Stek köttet tills det får en fin yta.
– Fräs på lök, chili och vitlök.
– Tillsätt vatten, buljong, tomater och kryddor.  Låt puttra ett tag.
– Tillsätt potatis och morötter.  Låt allt puttra ett tag igen.
– Kasta i paprikorna sista 5 minuterna.
 
Det är svårt att säga exakt hur länge det skall koka, det beror ju på köttet (jag har själv ingen aning om vad det var för kött den här gången, någon biff från slaktaren – gick hyffsat fort).  Men låt puttra tills köttet blir mört och potatisen är klar.
 
Serveras med något gott bröd och creme fraiche om man vill.

1 Kommentar

  1. Vad gott de ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *