Header Image

Denize

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Vinkokta musslor

Publicerad,


Kvällens middag bestod av vinkokta blåmusslor, vitlöksbröd och fyllda tomater.

Musslorna: schalottenlök, vitlök, chili, persilja, koriander, timjan, vitt vin, grädde, citronsaft, salt och peppar.

Tomaterna (urgröpta): Zucchini, lök, koriander (fanns inte basilika i affären, annars är det gott), oliver, mozzarellaost, balsamvinäger, olja, salt och peppar.  Grillas i ugnen i ca 15 minuter.

Och vitlöksbröd: baguette, smör, vitlök, persilja, salt och peppar.  In i ugnen tillsammans med tomaterna.

3 Kommentarer

  1. Så gott det såg ut 😀

  2. Men guud så gott!! Jag älskar musslor. Vad duktig du är 🙂

  3. Jätte gott men äter verkligen dina barn denna
    typ av mat? Eller lagar du annan mat till dom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *