Cupcakes
5 dl mjöl
2,5 dl strösocker
4 msk kakao
2,5 tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2,5 dl mjölk
1 ägg
150 g smält smör
Dumle
Blanda ihop alla torra ingredienser, blanda sedan i mjölk, ägg och smält smör.
Häll sedan över till en muffinsplåt, tryck ned en dumlekola i varje, in i ugnen på 200 grader i 20 minuter.
Ta sedan ut och låt svalna innan man tillsätter frostingen.
Frosting:
60 g rumsvarmt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citronsaft
100 g Philadelphiaost
Karamellfärg
Blanda smör, florsocker, vaniljsocker och citron.
Blanda sedan i philadelphian och häll i några droppar karamellfärg.
Kleta på frostingen och dekorera med strössel om man vill, och låt stelna. Jag tyckte att dom var som godast dagen efter när dom hade fått stelna ordentligt i kylen över natten.
Sedan kommer jag nog skippa dumlen till nästa gång. Det blev lite kaka på kaka.
Åh så söt video på Elian när han går på alla fyra. 🙂 Hehe, som ett litet småkryp. 😉
Du tar så himla fina bilder.
Vad har du för planer för sommaren?
Kram ifrån Göteborg
Hejsan 🙂 Just nu har jag en tävling på min blogg i samarbete med paxlux.se där du kan vinna väggtexter och väggdekorer till ett värde av 200:- gå in på min blogg för att läsa mer. kram
Åh, de så nydelige ut! Flink er du!Håper Emilia var fornøyd med gårsdagen! Nyt finværet, her i Oslo regner det og er 13 grader.. Not so great :p
Jag älskar cupcakes! Ska nog prova med dumle i någon gång, trots dina varningar:D.
Tack för alla fina inlägg och bilder!
Guuu så gott!
fina dem blev, hur får du frostingen att stelna?. Min stelnar aldrig eller blir sådär bra! Hoppas ni har det mysigt i spanien,:)